Kjøp nå, betal senere Stort utvalg Rask levering 40 års erfaring
xTool S1 40W Diode Laser Cutter Deluxe Kit xTool S1 40W Diode Laser Cutter Deluxe Kit xTool S1 40W Diode Laser Cutter Deluxe Kit xTool S1 40W Diode Laser Cutter Deluxe Kit xTool S1 40W Diode Laser Cutter Deluxe Kit xTool S1 40W Diode Laser Cutter Deluxe Kit

xTool S1 40W Diode Laser Cutter

Deluxe Kit

Varenr: 61654
32 995,-
-+
Utsolgt
BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse
S1 er xTool sitt flaggskip av Diode-lasere. Den har et fullstendig lukket integrert ildfast skalldesign som ikke lekker og samtidig beskytter øynene mot laserstråler. Denne pakken inneholder Raiser baser, RA2 Pro rotary attachment, Air-assist og Honeycomb i tillegg til S1 med 40Watt laser.


Med avansert laserkompresjonsteknologi kombineres åtte 5,5W lasere til 40W, og oppnår høy effektkutteeffektivitet som kan sammenlignes med CO2-maskiner.

Kutter også lett gjennom farget acryl

xTool S1 har en romslig sengstørrelse som måler 608*385mm. Med et arbeidsområde på 498*319 mm, overgår den komfortabelt dimensjonene til et A3-papir, og passer enkelt til større prosjekter.

Superrask 600mm/s, superstabil



Designet bruker en solid skinnestruktur for økt stabilitet, og utnytter det fulle potensialet til 40W høyeffektlaseren for å levere rask 600 mm/s bevegelse over et større område, noe som øker effektiviteten betydelig.



xTool S1s Pin-point Positioning System setter en ny standard for nøyaktighet. Den bruker avanserte kodere og algoritmer for å lage et presist, absolutt koordinatoppsett, som viser lasermodulens posisjon i sanntid i programvaren.

Overgår kamerapresisjon



Dette sikrer en feilfri replikering av objektets ramme, og oppnår et presisjonsnivå som overgår kamerabasert posisjonering, og er fri for forvrengning.

Tre måter å justere objekter med flere former nøyaktig på

Perfekt for buede overflater.



xTool S1 har et sofistikert intelligent autofokussystem som er i stand til flerpunktsfokus og automatisk 3D-modellgenerering. Den justerer Z-aksens fokus dynamisk under gravering, og sikrer en feilfri jevn graveringseffekt.

Ett-klikks Autofokus



Bare ett klikk i XCS er nødvendig for rask fokus, og frigjør deg fra manuell tiltrekking eller løsne skruer.

Roterende gravering



xTool S1, når den er koblet sammen med RA2 Pro Rotary attachment, muliggjør intrikate graveringer på gjenstander som tumblere, krus og ringer, og gjør hvert stykke til et kunstverk.



"
Support
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.