Kjøp nå, betal senere Stort utvalg Rask levering 40 års erfaring
DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2) DJI Avata Pro-View Combo (DJI Goggles 2)

DJI Avata Pro-View Combo

(DJI Goggles 2)

Varenr: 57192
16 490,-
-+
Utsolgt
BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse
Kombinasjonen av DJI Avata med de nye DJI Goggles 2 og motionkontrolleren gir deg en fantastisk flyopplevelse! Opplev spenningen med total kontroll og uovertruffen sikkerhet. Omfavn spontaniteten din og fang verden rundt deg med DJIs Born to Fly-konsept!Dette er pakken med DJI Avata FPV drone, DJI Goggles 2 og DJI Motion Controller.

DJI AvataSmidig og robust
Kompakt og lett, DJI Avata er kvikk på trange steder. Hvert aspekt av designet er laget for at du skal være modig. Den innebygde propellbeskyttelsen gjør at Avata enkelt kan sprette tilbake og holde seg i luften og fortsette å fly, om du er uheldig med å komme i kontakt med et objekt.

Bærbar og klar for eventyr!
Avata tar i bruk et nytt innovativt design som er laget med tanke på bekvemmelighet. Den er lett, kompakt og lett å bære.

Imponerende flytid
DJI Avata er bygget kompakt og sterk, så du kan være modig og ta sjangser. Den slitesterke rammen reduserer risikoen for skade, og gir deg mer trygghet. Den nye aerodynamiske utformingen med kanaler optimerer krafteffektiviteten og gir en imponerende flytid på opptil 18 minutter under optimale forhold!

Soar & Explore
Gjenoppdag omgivelsene dine med full frihet og finn utrolige måter å ta opp video på. DJI Avatas fleksibilitet i ulike scenarier åpner for en verden av kreative muligheter.

Fly hvor andre ikke kan!
Ta helt unike opptak mens du vever mellom grener, under broer og gjennom korridorer, og filmer på steder som tidligere var utilgjengelige.

Turtle Mode
Skulle Avata falle på ryggen, aktiverer du Turtle-modus med noen få enkle trykk og vipps så er den back on track!

Sikker flyvingSensorsystem
I tillegg til den innebygde propellbeskyttelsen har Avata kikkertsyn nedover og ToF infrarød sensing for enda større sikkerhet. Disse sensorene oppdager hindringer under og lar Avata utføre flyging i lav høyde eller innendørs.

Sikkerhet er morro!
Nyt opplevelsen med mindre flyangst. Bevegelseskontrollerens nødbremseknapp lar deg stoppe på en krone ved å trykke på en knapp. Med støtte for RTH får du ekstra beskyttelse når batteriet er lavt eller om signalet faller ut.
* Low-Altitude Fligh gjør at dronen glir nær/langs bakken. Dette, kombinert med den superbrede FOV, skaper et spennende og unikt perspektiv.
* Halt & Hover, brukes ved å trykke ned nødbrems om du havner i en situasjon som krever en bråstopp. Avata vil sveve på plass, noe som reduserer risikoen for potensielle ulykker.

Episke bevegelser fortjener episke opptakEt gjennombrudd innen FPV
Utstyrt med en 1/1,7-tommers CMOS-sensor, støtter DJI Avata 4K ultravidvinkelopptak med f/2,8 blenderåpning. Sammen med høykvalitets bildeytelse, leverer den eksepsjonelle bilder som vil holde publikum på kanten av setene.

Superbred FOV!
De fleste kameradroner tilbyr i beste fall en 84° FOV. DJI Avata setter fart på ting med sin superbrede 155° FOV. Dette utvidede perspektivet er nærmere det vi ser med våre egne øyne, og skaper virkningsfulle, hyperoppslukende bilder.

Stabil whoopflyving

* RockSteady 2.0 reduserer kameravibrasjoner in real time".
* HorizonSteady låser opptakene dine til en jevn horisont for filmiske effekter.

D-Cinelike Mode
Dykk inn i en verden av farger ved å ta bilder i D-Cinelike-modus. Få opptakene dine til å slå ut med avansert fargegradering i etterredigering og gjør kreasjonen din til et mesterverk.

* Maks videooverføringskvalitet: 1080p
* Lavest videooverføringsforsinkelse: 30ms
* Maks videooverføringsbithastighet: 50Mbps
* Maks bildefrekvens for videooverføring: 100fps
* Maks range videooverføring: 2km

DJI Motion Controller

Få en følelse av å fly med DJI Motion Controller, kontrollene er enkle å bruke og gir en helt unik måte å fly på.

DJI Goggles 2Sett deg i pilotens sete
Nyt komfort og bekvemmelighet på neste nivå med DJI Goggles 2. Nå mindre, lettere og utstyrt med Micro-OLED-skjermer, slik at du opplever enestående klarhet mens du navigerer på himmelen. DJI Avata støtter også DJI FPV Goggles V2!

Den perfekte pakke
DJI Goggles 2 er kompakte og enkle å få med seg. Den sammenleggbare antennen og lette designen gjør dem enkle å oppbevare, komfortable å ha på seg og egnet for langvarig bruk. Med to timers batterilevetid og superraske ladehastigheter kan du alltid være klar for en oppslukende flytur.

Ekstremt klart bilde!
Føl hver flytur med DJI Avata og Goggles 2. De to HD Micro-OLED-skjermene tilbyr enestående klarhet og en oppdateringsfrekvens på opptil 100 Hz. Brillene presenterer en jevn fullskjerm live-feed foran øynene dine, og skaper en oppslukende verden med ubegrenset potensial.

Dioptrijustering
DJI Goggles 2 tilbyr dioptrijustering fra +2,0 D til -8,0 D for optimal visning og komfort.

Kompatibilitet

DJI Avata er kompatibel med flere fjernkontrollenheter som hver låser opp forskjellige muligheter. Flysimulatoren er perfekt for å skjerpe ferdighetene dine eller prøve våre forskjellige kontrollmoduser som vil tilby berikede visuelle effekter og nye muligheter."
Support
Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.