DJI Osmo Mobile 3

Varenr: 45196
1 195,-
-+
Utsolgt
BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse
Få fantastisk flotte filmatiske filmer fra din mobil med denne sammenleggbare gimbalen fra DJI. Osmo Mobile 3 kommer med flere intelligente funksjoner som gir et mer stabilt bilde med mer flyt, samtidig har den aldri tatt mindre plass sammenlagt. Gimbalens dynamiske og portable design gjør den til en lek å ta med seg, og tar særdeles lite plass i sekken eller vesken.Eksens innhold:

Osmo Mobile 3 m/batteri x1
Strømkabel x1
Lagringspose x1
Armbånd x1
Antiskli-pads x4

Osmo Mobile 3 kommer med flere intelligente funsjoner for å gjøre det enklere for deg å skape en profesjonell look over filmene dine, samtidig gi deg flere valgmuligheter å leke med. Fra predefinerte maler som legger til musikk, bevegelser og andre effekter, til smooth zoom-funksjon og hyperlapse-funksjonen. Appen kombinert med gimbalen har også gestures & selfies" som lar deg benytte gimbalen som kameroperatør ved å fortelle den hva den skal gjøre, kombinasjonen har også "ActiveTrack 3.0" som automatisk følger objektet som filmes.

Sammenfoldet måler Osmo Mobile 3 kun 157 x 130 x 46mm, dette samtidig som du kan ha den i stand by-modus for å fremdeles kunne styre mobilen din. Selv med dens kompakte design har den blitt mye raskere i bevegelsene. "Sport Mode" lar deg fange selv de mest hektiske og raske omgivelsene."
Support
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.