Gladius Advanced Pro Undervannsdrone

ROV

Varenr: 41053
18 066,-
-+
Utsolgt
BeskrivelseSupportKundeanmeldelser
Beskrivelse

Opplev en ny verden og fang den på video i 4K. Gladius fra Chasing Innovation er en smart undervannsdrone utviklet for filming og utforsking. Dykk ned til 100 meter og gjør høykvalitets opptak i 4K, eller 1080p full- HD og 120fps. Se eventyret live på din mobil eller tablet!Endelig en undervannsdrone/ROV som er så kompakt, praktisk og lett å bruke at hvem som helst kan ta den i bruk. I settet inneholder alt man behøver, utenom skjermen hvor du benytter valgfri smarttelefon eller tablet med. Last ned styringsappen IF.Drive fra Chasing Innovation, og du er i gang!

Gladius er utstyrt med en praktisk håndkontroller hvor du klipser fast din mobil/tablet, slik at du får en meget fin og oversiktelig styrekonsoll/skjermløsning. Modellen driftes av et innebygget 3s 6100mAh drivbatteri so mgir deg hele 3 timer driftstid. I front er den utstyrt med 4K kamera og 2 sterke LED lys.

Radiosignaler fungerer desverre ikke godt i vann, og man er derfor nødt til å ha ledning til overflaten for å overføre styringssignaler og live video. Gladius er utstyrt med en 100 meter kabeltrommel. Denne kan benyttes på to måter. Enten som trommel på land, eller som flytebøye som trådløst overfører tilbake til din sender på land.

Bøyen setter opp eget WiFi nettverk valgfritt på 2.4G eller 5G som du kobler din telefon opp mot.

Lys og filter

I front, på hver side av kamera er, er Gladius utstyrt med kraftige LED-lys for å gi en jevn belysning i mørke forhold. Belysningen kan slås av og på fra håndkontrollen, og kan også dimmes fra 0-100%. Det er tilrettelagt fro bruk av filter(må kjøpes separat). Gummiringen rundt linseglasset i front av modellen er avtagbart og kan erstattes med ulike filter. Dette kan være nyttig ved filming i ulike farvann og lysforhold.

Egen app

Last ned den tilhørende styringsappen IF.Drive fra App store eller Google play. Appen gir deg oversikt med live video, foto/video kontroller, dybde, temperatur m.m.

Kontroller og skjerm

Håndkontrolleren er justerbar for innfestning av enten mobil eller tab. Størrelsen er praktisk justerbar og låser i ønsket possisjon. Kontrollen gir et godt grep og sikrer god kontroll på modellen, samtidig som du har god oversikt over opptak og app-detaljer i skjermbildet.

Modellen kan benyttes både i ferskvann og saltvann. I pakken følger det med to vekter tilpasset oppdriften i fersk-/saltvann. Husk å ha på riktig vekt i riktig forhold for at modellen skal bevege seg godt i vannet.

Pakken er også utstyrt med transport og oppbevaringsryggsekk slik at du trygt og praktisk kan transportere med deg modellen. Sekken rommer alt nødvendig utstyr.

Spesifikasjoner


Mål 432 x 270 x 114 mm
Vekt ca. 3,2 kg
Maks hastighet 4 knop
Dykkhastighet 3 knop
Brukstid 4.5 timer(30% motor, LED av)
3 timer(50% motor, LED av)
1 time(100% motor, LED av)
Brukstemperatur -10 til 45C

Bøye


Vekt ca. 1,3 kg
Batteri 3050mAh
Brukstid 6 timer

LED lys


Styrke 2x 1200LM
Maks styrke 10W
Temperatur 6200K
Dimbare Ja

Kamera


CMOS 1/2.3 timmer
Linse F2.8
Fokus >70mm
Bildeoppløsning 12M (4000x3000)
Bildeformat JPEG
Videooppløsning 4K: 3840 x 2160 30 fps
FHD: 1920 x 1080 30 fps
FHD: 1920 x 1080 60 fps
FHD: 1920 x 1080 120 fps
Bitrate 60M
Videoformat MP4
Internminne 64GSupport
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.